بازدید مدیریتی ایمنی از واحد تغذیه و آشپزخانه بیمارستان مادر و کودک شوشتری
بازدید مدیریتی ایمنی از واحد تغذیه و آشپزخانه بیمارستان مادر و کودک شوشتری
ایمنی بیمار به عنوان یک حق انسانی مطرح است و اصل اساسی در خدمات سلامت محسوب میشود.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مادر و کودک شوشتری، مسئول فنی و ایمنی بیمارستان با اعلام این خبر گفت: بازدید مدیریتی ایمنی بیمار از واحد تغذیه و آشپزخانه، با هدف ارتقای کیفیت خدمات ارایه شده به مراجعان این مرکز درمانی، انجام شد.
دکتر «نغمه جمشید پور» در ادامه اضافه کرد: در این بازدید محیط آشپزخانه مورد ارزیابی قرار گرفت. هم چنین با کارکنان آشپزخانه در خصوص مشکلات آنها پرسش و پاسخ انجام گرفت./ف. جوکار
پایان خبر
نظر دهید