بیمارستان مادر و کودک شوشتری
گرامیداشت روز جهانی " غذا " در بیمارستان مادر و کودک شوشتری
.
19 اکتبر مصادف با بیست وچهارم مهر ماه، روز جهانی "غذا " نامگذاری شده است.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مادر و کودک شوشتری، مسئول تغذیه بیمارستان گفت: نقش تغذیه در دوران بارداری بسیار حائز اهمیت است و سالم بودن تغذیه در این دوران فواید زیادی از جمله: کمک به وزن مناسب نوزاد در هنگام تولد،تقویت تکامل مغزجنین،کاهش خطر ابتلا به برخی از بیماریها برای مادر و جنین دارد.
«سارا دستگیر»دیگر فواید را کاهش خطر ابتلا به برخی از مشکلات بارداری مانند کم خونی،دیابت بارداری،تهوع صبحگاهی،خستگی،یبوست،ایجاد تعادل در حالات روحی مادر و جلوگیری از زایمان زودرس برشمرد.
او در ادامه گفت: در صورت داشتن بارداری در سن کمتر از 19 سال،بارداری دوقلویی و چندقلویی،داشتن سابقه چندین زایمان با فاصله کوتاه از هم،داشتن رژیم گیاه خواری ،مادر باید از مشاوره تغذیه در دوران بارداری استفاده کند.
او بر مصرف صحیح گروه های غذایی اصلی در دوران بارداری که شامل پروتئین ها،کربوهیدرات ها،چربی ها، ویتامین ها و املاح معدنی هستند تاکید نمود.
او همچنین از اقدامات انجام شده در این روز را توزیع پمفلت آموزشی، آموزش چهره به چهره به مادران در بخش بستری و پخش کلیپ تغذیه در دوران بارداری در واحد درمانگاه عنوان کرد./ن.اکبری
پایان خبر
نظر دهید