• 1400/06/11
  • - تعداد بازدید: 335
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
بیمارستان مادر و کودک شوشتری

برگزاری وبینار مراقبت آغوشی نوزادان و اجرای پروتکل ساعت اول تولد

برگزاری وبینار مراقبت آغوشی نوزادان و اجرای پروتکل ساعت اول تولد

واحد آموزش بیمارستان مادر و کودک شوشتری اقدام به برگزاری وبینار "برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد بلافاصله پس از تولد و شروع تغذیه با شیر مادر طی ساعت اول تولد" در روز پنج شنبه 11 شهریور1400 از ساعت10 الی 12 صبح در اسکای روم کرد.

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مادر و کودک شوشتری، دکتر «محمد آفرید» رئیس بیمارستان در توضیح اهمیت برگزاری این وبینار گفت: سلامت عمومی، رعایت بهداشت، حمایت خانواده و حمایت جامعه برای آموزش، آمادگی و تمایل مادران و بالابردن توانمندسازی تمامی کارکنان شاغل بربالین مادر در زمان تولد نوزاد، بمنظور اجرایی کردن تماس پوست با پوست مادر و نوزاد بلافاصله پس از تولد و شروع تغذیه با شیر مادر طی ساعت اول تولد تاکید کرد و تغییر نگرش را نیازمند تلاش جامع دانست. 

«سهیلا رفیعی» مدیر خدمات پرستاری و مامایی بیمارستان و همچنین مدرس این وبینار گفت: ساعت اول تولد زمان منحصر به فردی است که اغلب به عنوان" ساعت طلایی"، "ساعت مقدس" یا" ساعت جادویی" اطلاق می شود.

 

وی با اشاره به اهمیت تماس پوست با پوست مادر و نوزاد گفت: برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد بلافاصله پس از تولد، تاثیر به سزایی بر شروع زود هنگام تغذیه با شیر مادر دارد. برقراری تماس پوستی نه تنها در شروع زود هنگام تغذیه با شیر مادر، تثبیت تغذیه انحصاری با شیر مادر تا شش ماهگی و تداوم آن، بهبود بقاء و تکامل نوزادان و کودکان بلکه در ارتقای مستمر سلامت فرد تا سال های بعد نیز تاثیرگذار است

رفیعی همچنین با اشاره به دیگر مزایای برقراری تماس پوست با پوست طی ساعت اول تولد گفت: میتوان به بهبود عملکرد قلب و ریه نوزاد، تثبیت دمای بدن، تنظیم قند خون، انتقال باکتریهای مفید ،کم شدن گریه نوزاد، تسکین درد نوزاد هنگام اجرای فرآیندهای دردناک، تقویت ارتباط و دلبستگی مادر و نوزاد و تطابق آسانتر نوزاد با دنیای خارج از رحم اشاره کرد.

 

وی همچنین در ادامه گفت: برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد بلافاصله پس از تولد و شروع زود هنگام تغذیه با شیر مادر، دو مداخله ی به هم پیوسته است و اجرای هر دو بیشترین فایده را ایجاد خواهد کرد. برقراری تماس پوستی، رفلکس طبیعی جستجوی نوزاد را تسهیل نموده و باعث میشود رفتار جستجو و مکیدن پستان در ذهن نوزاد نقش ببندد .

 

رفیعی با اشاره بر اجرای پروتکل ساعت اول در زایشگاه و اتاق عمل و مراقبت آغوشی در بخش نوزادان این مرکز درمانی در حال اجرا می باشد جهت توانمند سازی و بروز رسانی اطلاعات کارکنان این دوره ها به صورت مستمر برگزار می گردد./رمضانی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 46262
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید