• 1398/07/28
  • - تعداد بازدید: 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
ترفندی برای آموزش و تهیه غذاهای دوستدار قلب سالم در بیمارستان مادر و کودک شوشتری

ترفندی برای آموزش و تهیه غذاهای دوستدار قلب سالم در بیمارستان مادر و کودک شوشتری

ترفندی برای آموزش و تهیه غذاهای دوستدار قلب سالم در بیمارستان مادر و کودک شوشتری

مردم شهرنشین به دلیل کمبود وقت سفره گریز شده اند، سبد غذایی متنوعی ندارند و به غذاهای فست فود رو آورده اند که ضررهای زیادی برای انسان دارد.

به گزارش "روابط عمومی" بیمارستان، "کارشناس تغذیه بیمارستان مادر و کودک شوشتری" در این خصوص، گفت: روز پنج شنبه 11مهرماه سال جاری مصادف با هفته جهانی قلب سالم، اقدام به برگزاری مسابقه آشپزی با عنوان "غذاهای دوستدار قلب سالم" در سالن الزهرا(س) بیمارستان در ساعت 10 صبح، نمود.

او در خصوص نحوه برگزاری مسابقه گفت: شرکت کنندگان در مسابقه می بایست، نمونه غذاهای طبخ و آماده شده، دستور طبخ غذا، فیلم یا عکس از مراحل آماده سازی و طبخ غذای خود یا هر شیوه ابتکاری را، به منظور معرفی و آموزش آن به دیگران، در اختیار مسئول تغذیه بیمارستان قرار دهند.

"سارا دستگیر" ضمن تشکر از شرکت کنندگان در این جلسه، افزود: در این جلسه پس از معرفی غذاهای رژیمی و سالم مناسب با سلامت قلب، و راز غذا و ارزش های غذایی، با اشاره به نمایش نمونه های طبخ غذاهای ارسالی از سوی کارکنان از طریق سیستم ویدئو پرژکتور سالن جلسات، به تحلیل در خصوص نحوه پخت مواد اولیه غذاها پرداخت و اشتباهات طبخ را برای شرکت کنندگان توضیح داد.

او ضمن آموزش دستور طبخ غذای سالم از نظر سلامت قلب، مواد اولیه مناسب و بهترین شیوه های طبخ آماده سازی این مواد برای سلامت قلب را معرفی کرد.

 
 
 

این کارشناس تغذیه در ادامه گفت: از بین شرکت کنندگان در مسابقه و نوع طبخ وحفظ ارزش غذایی و رعایت استانداردهای تغذیه و رژیم درمانی با توجه به نظر داوران و حضار به برترین دستور پخت جوایزی اهداء شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 11109
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید