• 1398/05/03
  • - تعداد بازدید: 48
  • زمان مطالعه : 17 دقیقه
تشکیل کارگروه مشترک مراکز بهداشت شهدای والفجر و شهدای انقلاب با موضوع اجرای برنامه جامع پیشگیری و کنترل اضافه‌ وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان

تشکیل کارگروه مشترک مراکز بهداشت شهدای والفجر و شهدای انقلاب با موضوع اجرای برنامه جامع پیشگیری و کنترل اضافه‌ وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان

تشکیل کارگروه مشترک مراکز بهداشت شهدای والفجر و شهدای انقلاب با موضوع اجرای برنامه جامع پیشگیری و کنترل اضافه‌ وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان

چاقی و اضافه وزن یکی از عوامل خطر بیماری های غیرواگیر محسوب می شود که کنترل آن به عنوان یک اولویت، در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر مطرح است.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، مسوول واحد بهبود تغذیه این مرکز بهداشت گفت: با توجه به روند رو به افزایش چاقی کودکان و احتمال تداوم آن در بزرگسالی، سازمان بهداشت جهانی با تشکیل کمیته ای، برنامه جامع پیشگیری و کنترل اضافه‌ وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان را برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی کودکان و نوجوانان پیشنهاد کرده است.

«مریم مهارت» با اشاره به پیش بینی 6 راهکار در این برنامه افزود: این راهکارها شامل اجرای برنامه های جامع ترویج تغذیه سالم و کاهش مصرف غذاهای ناسالم و نوشیدنی های شیرین در کودکان و نوجوانان، اجرای برنامه های جامع که موجب افزایش فعالیت جسمی و کاهش کم تحرکی کودکان و نوجوانان می شود، مراقبت های پیش و هنگام بارداری و پس از آن، فراهم ساختن راهکارهای حمایتی برای سبک زندگی سالم از جمله رژیم غذایی سالم، خواب و فعالیت جسمی مناسب در سال های نخست زندگی کودک، تدوین و اجرای برنامه های جامع برای ترویج محیط آموزشی سالم با آموزش بهداشت، تغذیه سالم و فعالیت جسمی برای کودکان سنین مدرسه و نوجوانان و ارایه خدمات خانواده محور مبتنی بر سبک زندگی سالم برای کنترل وزن کودکان و نوجوانان دارای اضافه وزن است.

او اضافه کرد: در ایران تغییر در شیوه زندگی مانند رفتارهای غذایی نامناسب و کاهش فعالیت بدنی از جمله مصرف بی رویه فست فودها، نوشابه های قندی، تنقلات تجارتی پر کالری مانند انواع چیپس و استفاده طولانی مدت از بازی های رایانه ای از دلایل افزایش اضافه وزن و چاقی در کودکان است؛ مشکل اینجا است که چاقی دوران کودکی نه تنها وابسته به رفتار کودکان است، بلکه به طور فزاینده ای وابسته به توسعه اجتماعی و اقتصادی و سیاست های تولید و واردات مواد غذایی، قیمت گذاری و یارانه های غذایی، فرآوری مواد غذایی، توزیع و بازاریابی و فرهنگ سازی و آموزش تغذیه در دوران های مختلف زندگی است.

مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر مهمترین پیامدهای نامطلوب اضافه وزن و چاقی در سلامت کودکان و نوجوانان را افزایش خطر بروز چاقی بزرگسالی، دیابت، بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها در دوران بزرگسالی عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه حدود 20 درصد کودکان و نوجوانان کشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند، تدوین و اجرای یک برنامه ملی برای پیشگیری و کنترل اضافه ‌وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان امری ضروری است؛ این برنامه باید مراقبت هایی که از پیش از بارداری برای شروع یک بارداری سالم لازم است را شامل شود. او تاکید کرد: بانوانی که پیش از بارداری دچار اضافه وزن و چاقی هستند، پیش از باردار شدن باید با دریافت مراقبت های لازم به وزن مطلوب برسند، بانوانی که با چاقی و اضافه وزن بارداری خود را شروع می کنند، احتمال بیشتری برای تولد نوزاد با وزن بیشتر از چهار کیلوگرم برای آنان وجود دارد، در دوران بارداری ابتلای مادر به سوء تغذیه منجر به تولد نوزاد با وزن کم می شود و در این نوزاد، خطر اضافه وزن و چاقی در بزرگسالی بیشتر است.

کارگروه مشترک واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت والفجر و انقلاب در زمینه اجرای برنامه جامع پیشگیری و کنترل اضافه ‌وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان، در راستای هماهنگی اجرای برنامه به صورت همسان و منسجم در سطح شهر شیراز، برگزار شد و راهکارها و پیشنهادهای اجرایی برنامه بررسی و برنامه اجرایی سال 98 به تصویب رسید./102

 
بازدید بهداشتی از مراکز عرضه مواد غذایی بین راهی کازرون

کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید پیرویان از بازدید بهداشتی از مراکز بین راهی عرضه مواد غذایی در شهرستان کازرون خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، «محمد احمدی» گفت: طی بازدید مشترک کارشناس واحد بهداشت محیط این شبکه و نمایندگانی از فرمانداری و برخی ادارات شهرستان از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی بین راهی، وضعیت بهداشتی و شرایط نگهداری مواد غذایی حساس مورد بررسی قرار گرفت.

او افزود: در بازدید از رستوران ها و مراکز عرضه مواد غذایی، ضمن تاکید بر استفاده از روغن های مخصوص برای سرخ کردن مواد غذایی، آموزش لازم در زمینه استفاده نکردن از ظروف پلاستیکی غیرمجاز برای مواد غذایی داغ، به متصدیان این مشاغل داده شد./105

 
بررسی نیازهای حوزه سلامت در نشست مجمع خیرین تامین سلامت ارسنجان

نخستین نشست هم اندیشی مجمع خیرین تامین سلامت ارسنجان با هدف بررسی شرایط عمرانی و تجهیزاتی حوزه سلامت شهرستان ارسنجان، برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ارسنجان، سرپرست شبکه بهداشت و درمان ارسنجان ضمن تقدیر از کمک های مادی و معنوی نیکوکاران عرصه سلامت این شهرستان در پیشبرد اهداف و برنامه های سلامت محور، گزارشی از فعالیت های شبکه بهداشت و درمان ارسنجان، وضعیت نیروی انسانی، نیازها و پروژه های نیمه تمام و تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی و بهداشتی این شهرستان، ارایه کرد.

دکتر «اسمعیل اسکندری» گفت:با توجه به وضعیت کنونی، پیشبرد پروژه های عمرانی حوزه بهداشت و درمان بدون استفاده از توانمندی های برون بخشی مردمی و خیرین تامین سلامت، دشوار است.

او ابراز امیدواری کرد با همکاری نیک اندیشان شهرستان ارسنجان، پروژه های در حال ساخت و طرح های مهم خدمات بهداشتی و درمانی برای تامین رفاه شهروندان این شهرستان تکمیل شود و به بهره برداری برسد.

اعضای مجمع خیرین سلامت ارسنجان در این نشست، آمادگی خود را برای مشارکت و تکمیل طرح های عمرانی نیمه تمام، اعلام کردند./102

 

برگزاری سمینار باز آموزی همودیالیز ویژه متخصصان داخلی

در راستای تحقق سیاست های وزارت بهداشت مبنی بر لزوم برگزاری دوره های بازآموزی برای متخصصان داخلی شاغل در بخش های دیالیز و ارتقای دانش علمی همکاران، سمینار باز آموزی همودیالیز، به همت اداره بیماران خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با همکاری اساتید گروه نفرولوژی این دانشگاه برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رئیس اداره بیماران خاص و پیوند اعضای معاونت درمان دانشگاه و دبیر اجرایی این سمینار، با اشاره به وجود بیش از 30هزار بیمار دیالیزی در سطح کشور، عنوان کرد: در حال حاضر بیش از هزار و هشتصد بیمار همودیالیز در 40 بخش همودیالیز دایم، تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز هستند و در 9 بخشICU نیز تخت دیالیز برای ارائه خدمت به بیماران راه اندازی شده است.

دکتر «داود حدادی» به همکاری مناسب دانشگاه با مراکز خیریه و خصوصی در امر توسعه و راه اندازی بخش های دیالیز اشاره کرد و نتیجه این امر را وجود حدود 50 درصد تخت های دیالیز در مراکز غیر دانشگاهی عنوان کرد.

او با اشاره به هزینه های بالای راه اندازی بخش های دیالیز، بر لزوم توجه به پیشگیری از دیابت و فشارخون بالا با هدف کاهش آمار بیماران نارسایی مزمن کلیوی را تاکید کرد و با بیان مزایای دیالیز صفاقی، تقویت این روش دیالیز را یکی از راهکارهای مهم برای کاهش نیاز به راه اندازی بخش های همودیالیز دانست.

دکتر «مریم پاک فطرت» نفرولوژیست و دبیر علمی این سمینار با اشاره به لزوم ارتقای دانش علمی متخصصان داخلی، حمایت های علمی گروه نفرولوژی از همکاران را در این راستا یادآور شد و ابراز امیدواری کرد تا این امر به افزایش کیفیت درمان در بیماران همودیالیزی منجر شود.

این سمینار با حضور حدود هفتاد متخصص داخلی از هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور شیراز، کرمان، هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد، جهرم، فسا و لار برگزار شد./105

 

برگزاری کارگاه آموزشی نیازسنجی ویژه تیم سلامت مرکز بهداشت شهید خواجه ممسنی

150 نفر از ناظران، مراقبان و بهورزان مرکز بهداشت شهید خواجه ممسنی، در چهار کارگاه آموزشی نیازسنجی که از سوی واحد آموزش سلامت این مرکز برگزار شد، شرکت کردند.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، رئیس مرکز بهداشت شهید خواجه ممسنی گفت: در این کارگاه ها که با هدف تعیین اولویت های بهداشتی مراکز و خانه های بهداشت برگزار شد، شرکت کنندگان با اهمیت برنامه نیازسنجی آشنا شدند و مقرر شد این برنامه به مدت دو سال همراه با برنامه ریزی آموزشی اجرا شود.

دکتر «سهام چوبینه» افزود: اجرای برنامه نیازسنجی باعث صرفه جویی در منابع، زمان، هزینه ها و آگاهی از نیازهای مردم می شود و اثربخشی بیشتر در امر آموزش و امکان مداخله برای رفع مشکلات را به همراه دارد.

در این کارگاه آموزشی نحوه اجرای برنامه و تشکیل نشست های تیم سلامت، ارتباط گیری با معتمدان محلی، مردم و سرخوشه ها و تعیین حجم نمونه بر اساس جمعیت، فرم های موردنیاز و نحوه تکمیل در برنامه نیازسنجی آموزش داده شد و در پایان کار عملی همراه با تشکیل تیم به صورت کار در گروه های پنج نفره انجام شد./105

 

گشایش نمایشگاه عفاف و حجاب در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری

غرفه عفاف و حجاب در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری با حضور فعالان قرآنی و همکاران کمیته عفاف و حجاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گشایش یافت.

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری، دکتر «ابوالفضل درانی نژاد» رئیس بیمارستان با بیان اینکه حجاب نوعی امنیت است و با داشتن حجاب بیشتر احساس امنیت می شود، گفت: «حجاب»، تضمین کننده سلامت جامعه و مصونیت آن در برابر حیله های شیطانی و تهاجم فرهنگی است.

«روح اله عبدلی» سرپرست مدیریت این مرکز درمانی نیز درباره این نمایشگاه توضیح داد: در نمایشگاه عفاف و حجاب این مرکز درمانی، محصولات فرهنگی مانند کتاب هایی با موضوع کودک و نوجوان و حجاب قرآنی، مدل ‌های حجاب اسلامی مانند انواع چادر، روسری، مقنعه، جوراب، ساق بند، ارایه شده که علاقه‌ مندان می‌توانند با بازدید از این غرفه، نسبت به تهیه و خرید محصولات اقدام کنند.

غرفه عفاف و حجاب با هماهنگی واحد قرآن و عترت در تالار اندیشه بیمارستان با حضور رئیس و سرپرست مدیریت بیمارستان و همچنین جمعی از کارشناسان کانون بسیج دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افتتاح شد./103

 

برگزاری نشست اضطراری ستاد بحران شبکه بهداشت و درمان ممسنی

در پی آتش سوزی گسترده در جنگل های شهرستان ممسنی، ستاد بحران شبکه بهداشت و درمان این شهرستان نشست اضطراری تشکیل داد.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، رئیس این شبکه بهداشت و درمان، هدف از برگزاری این نشست اضطراری را همکاری در مهار کردن آتش و امداد رسانی به مصدومان در جنگل های منطقه «دشت گل» و «هرایرز» این شهرستان عنوان کرد.

دکتر «علی چوبینه» با اشاره به اهمیت منابع طبیعی گفت: جنگل ها و مراتع از سرمایه های عمومی کشور هستند که در صورت از بین رفتن آنها خسارت های جبران ناپذیری در دراز مدت به همراه دارد.

او افزود: احساس مسوولیت و فرهنگ صحیح استفاده از طبیعت باید به صورت کاربردی به مردم آموزش داده شود تا از وقوع اینگونه حوادث تلخ جلوگیری شود.

دکتر چوبینه ادامه داد: در حال حاضر دو دستگاه آمبولانس به محل وقوع آتش سوزی اعزام شده و تیم پزشکی مراکز خدمات جامع سلامت دشت آزادگان و هفده شهریور آماده خدمت رسانی به مصدومان احتمالی در این آتش سوزی هستند./105

 

بازدید امام جمعه و مسوولان شهر لپویی از بیمارستان امام حسن عسکری(ع) زرقان

امام جمعه، رییس شورای شهر و شهردار لپویی، ضمن عیادت از بیماران بستری در بیمارستان امام حسن عسکری(ع) زرقان، از خدمات کارکنان این بیمارستان تقدیر کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام حسن عسکری(ع) زرقان، سرپرست شبکه بهداشت و درمان زرقان، در این بازدید با اشاره به فعالیت های مجموعه بهداشت و درمان زرقان در زمینه پایگاه سلامت شهرک مهر گفت: در صورت اتمام ساخت و تحویل ساختمان پایگاه سلامت شهرک مهر لپویی، امیدواریم با تعامل مسوولان دانشگاه، این پایگاه تجهیز و در هفته دولت آماده بهره برداری شود.

 

مهندس «فیروز ظاهرپور» در زمینه پیگیری ساخت پایگاه اورژانس لپویی، بیان کرد: پیگیری های لازم در زمینه انشعاب آب و برق این پایگاه انجام شده و نقشه سازه آن به پیمانکار تحویل داده شده و ساخت آن به زودی آغاز می شود.

او در ادامه از ساخت خانه بهداشت در روستای چاه سرخ خبر داد و افزود: با توجه به رایزنی با یکی از نیک اندیشان سلامت، امید است به زودی ساخت خانه بهداشت در این روستا آغاز شود و ضمن ارایه خدمات به مردم، از مراجعه به مرکز خدمات جامع سلامت لپویی نیز کاسته شود.

امام جمعه شهر لپویی نیز در این بازدید، با تقدیر از مجموعه بهداشت و درمان زرقان، از آمادگی همه جانبه برای تعامل با بیمارستان امام حسن عسکری(ع) زرقان، خبر داد.

در این برنامه مسوولان لپویی ضمن بازدید از بخش های دیالیز، اطفال، زایشگاه، اتاق عمل و ساختمان اتفاقات جدید بیمارستان زرقان، از بیماران بستری در این بیمارستان عیادت کردند./102

 

به همت مرکز بهداشت شهدای والفجر انجام شد: 49 درصد کاهش در ابتلا به بیماری تب مالت

اقدامات و برنامه ریزی واحد مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز، میزان ابتلای به بیماری تب مالت در سال 97 در مقایسه با سال پیش از آن، 49 درصد کاهش نشان می دهد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز، رییس مرکز بهداشت شهدای والفجر با اعلام این خبر گفت: اجرای برنامه آموزشی به صورت آبشاری در مناطق آلوده برای دامداران، هماهنگی بین بخشی با اداره دامپزشکی و اجرای برنامه های مشترک، در کاهش ابتلا به این بیماری موثر بوده است.

دکتر «احمد رضازاده» افزود: بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله عفونت هایی است که بین انسان و سایر حیوانات مهره دار منتقل می شود، هدف از نامگذاری گروهی از بیماری ها با این عنوان، ایجاد یک مسوولیت حرفه ای مشترک بین پزشکان و دامپزشکان است تا با همکاری یکدیگر در زمینه تحقیقات و کنترل این بیماری ها، گام های بسیار موثری برای تامین بهداشت عمومی جامعه برداشته شود.

او اضافه کرد: تب مالت یا «بروسلوز» یک عفونت باکتریایی مشترک بین انسان و دام است که عامل آن باکتری است؛ این بیماری در اثر انتقال یکی از انواع باکتری از حیواناتی مانند گوسفند و بز، خوک، گاو و سگ به انسان ایجاد می شود.

رییس مرکز بهداشت شهدای والفجر ادامه داد: این عفونت باکتریایی اعضای خون ساز بدن از جمله مغز استخوان، گره های لنفاوی، کبد و طحال را تحت تاثیر قرار می دهد و در انسان دارای دو نوع حاد و مزمن است.

دکتر رضازاده در زمینه راه های انتقال بیماری گفت: بیماری تب مالت در انسان به طور عمده با خوردن بافت های آلوده حیوانات یا فرآورده های لبنی و یا با انتقال مستقیم از راه پوست، ایجاد می شود؛ پژوهش ها در این زمینه نشان داده که انسان از راه تنفس نیز ممکن است به بروسلوز مبتلا شود، اما انتقال بیماری در شرایط طبیعی از انسان به انسان ممکن نیست.

او در زمینه پیشگیری از ابتلا به این بیماری بیان کرد: اگر شیر به اندازه کافی جوشانده شود، حتی اگر دام بیمار باشد، باز هم از انتقال بیماری جلوگیری می‌شود؛ اگر شیر به اندازه کافی جوشانده نشده باشد، تمام محصولات از جمله دوغ، قره ‌قروت، کره، پنیر، کشک، خامه و بستنی که از شیر و ماست تهیه می‌‌شود، می‌تواند بیماری ‌زا باشد؛ نکته مهم دیگر این است که اگر شیر پاستوریزه مصرف شود، نگرانی در مورد ابتلا به بیماری تب مالت وجود ندارد./102

 

بررسی وضعیت بهداشتی آرایشگاه های زنانه شهرستان خرم بید از سوی کارشناسان بهداشت محیط

کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان به همراه کارشناسان فرمانداری، اماکن عمومی و اداره صنعت، معدن و تجارت از آرایشگاه های زنانه شهرستان خرم بید، بازدید کردند.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خرم بید، کارشناس بهداشت محیط این شبکه با اشاره به اینکه توجه به بهداشت فردی و محیطی در سلامت فرد و جامعه اهمیت ویژه ای دارد و زنان و دختران از اقشار آسیب پذیر جامعه محسوب می شوند، گفت: آرایشگاه های زنانه، از جمله اماکن عمومی است که توجه به مسایل بهداشتی فردی و محیطی آن اهمیت دارد و رعایت نکردن موازین بهداشتی، منجر به گسترش بیماری های پوستی و عفونی می شود.

«عطرت دهقانی» افزود: آرایشگاه به عنوان یکی از اماکن عمومی می تواند بیماری های مختلفی مانند عفونت میکروبی، هپاتیت، ایدز و همچنین بیماری های پوستی مانند زگیل، اگزما، کچلی و دیگر حساسیت های پوستی ناشی از رعایت نکردن اصول و موازین بهداشتی و استفاده از وسایل و لوازم آلوده را منتقل کند.

او ادامه داد: با توجه به نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط بر آرایشگاه های تحت پوشش، شرایط بهداشتی مطلوب و قابل قبولی مشاهده شده و با استمرار این بازدید ها و ارایه آموزش های موردنیاز، شاهد تخلف بهداشتی از سوی متصدیان نیستیم.

این کارشناس بهداشت محیط هشدار داد: با توجه به اهمیت بهداشت و سلامت مردم، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با متصدیان برخورد قاطع می شود.

در این بازدید، شرایط بهداشتی محیط آرایشگاه ها، سلامت جسمانی افراد شاغل و کنترل کارت معاینه پزشکی شاغلان، مورد پایش قرار گرفته و آموزش های موردنیاز پیرامون ضوابط بهداشتی فعالیت های مجاز در آرایشگاه، به متصدیان ارایه شد./103

 

گرامیداشت روز جهانی مغز در بیمارستان نمازی شیراز

به همت کارکنان، اساتید گروه نورولوژی و پزشکان بخش یک داخلی کودکان بیمارستان نمازی، روز جهانی مغز گرامی داشته شد.

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان نمازی، «بیژن فاضل جهرمی» سرپرست مدیریت مرکز آموزشی درمانی نمازی

گفت: در مراسم جشنی که به مناسبت روز جهانی مغز در بخش داخلی کودکان یک برگزار شد، تعدادی از بیماران همراه با خانواده ها حضور داشتند.

اهدای اسباب بازی و نمایش عروسکی از دیگر بخش های این مراسم بود./103

 

برگزاری کارگاه آموزشی بیماری های مشترک بین انسان و حیوان برای داوطلبان متخصص ادارات شهرستان خرم بید

کارگاه آموزشی بیماری های مشترک انسان و دام برای داوطلبان متخصص ادارات شهرستان خرم بید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خرم بید، رییس مرکز بهداشت این شهرستان با تاکید بر اهمیت شناخت بیماری های مشترک بین انسان و حیوان گفت: هدف از برگزاری این کارگاه، افزایش اطلاعات داوطلبان متخصص سلامت و انتقال این آموزش و اطلاعات به ادارات و خانواده ها است.

 

«محمد اکبری» بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان را تهدیدی مهم برای بهداشت عمومی دانست و افزود: برای پیشگیری و کنترل این بیماری، به تلاش و همکاری اداراتی نظیر دامپزشکی و جهاد کشاورزی نیاز است.

کارشناس مسوول مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم بید نیز با بیان وضعیت بیماری های مشترک بین انسان و حیوان در شهرستان گفت: از بین هزار و 79 عامل بیماری زا، 832 عامل معادل 49 درصد، و از میان 156بیماری های نوپدید شناخته شده در انسان، 114 مورد معادل 73 درصد، از حیوان به انسان منتقل می شود که بیانگر اهمیت کنترل این بیماری ها در این حوزه است.

«احد ناصری» قطع چرخه انتقال بیماری به انسان را در گرو سلامت حیوان و رعایت موازین بهداشتی دانست و ادامه داد: به ویژه برای افرادی که با حیوانات، لاشه آنها یا محصولاتشان سروکار دارند، این موضوع اهمیت دارد و آموزش جامعه و کارکنان بهداشتی و درمانی، هماهنگی بین بخشی و مراقبت بیماری راهکارهای اصلی در کنترل و پیشگیری از این بیماری هاست.

در این کارگاه، در مورد انتقال بیماری تب مالت، تب کریمه کنگو و حیوان گزیدگی، اهمیت و علایم، روش های پیشگیری و درمان این بیماری ها، آموزش های موردنیاز به داوطلبان متخصص سلامت ارایه شد./103

پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 8275
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید