• 1400/04/16
  • - تعداد بازدید: 247
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بیمارستان مادر و کودک شوشتری

مقاله: توصیه های طب ایرانی برای پیشگیری از عطش در فصل های گرم سال

مقاله: توصیه های طب ایرانی برای پیشگیری از عطش در فصل های گرم سال

گردآورنده : دکتر الهام حق جو متخصص طب سنتی با همکاری فرزانه رمضانی مسوول روابط عمومی بیمارستان مادر و کودک شوشتری

1.نوشیدن شربت خاکشیر به همراه بارهنگ و یا تخم خرفه، باعث کاهش حرارت بدن و کارکرد بهتر کبد می شود.

در بسیاری از افراد، گرمای هوا و مصرف مواد غذایی با طبیعت گرم، موجب بروز جوش های پوستی می شود که مصرف این بذرها همراه با آب گرم و کمی شکر و یا نبات، می تواند به رفع جوش های صورت نیز کمک کند.

2.می توان از تخم ریحان، آبلیمو و عسل (یعنی شربت عسل و آبلیمو که در آن یک قاشق مرباخوری تخم ریحان ریخته شده است) به همراه یک لیوان آب گرم نوشیدنی مناسبی تهیه کرد که به حفظ قوت بدن نیز کمک می کند.

3.سکنجبین از نوشیدنی های مناسب فصول گرم سال است. این نوشیدنی از ترکیب سرکه با عسل یا شکر و جوشیدن ملایم آن ها به دست می آید، نه از مخلوط سرد آن ها. سکنجبین ساده هم برای تعدیل حرارت بدن و هم برای پاکسازی مواد از سطح مجاری گوارشی سودمند است. افزودن نعناع در ترکیب سکنجبین برای پیشگیری از آسیب معده، توصیه می شود.

4.ماء الشعیر طبی، نوشیدنی بسیار مناسب برای افرادی است که در فصل بهار، دچار احساس گرمی، عطش و خارش کل بدن می شوند. برای تهیه آن 1 واحد جو پوست کنده با 14 برابر آن آب را روی شعله ملایم قرار می دهیم تا به آرامی بپزد هر زمان دانه های جوشکفته شد گاز را خاموش کرده آب روی آن را صاف کرده و در یخچال قرار می دهیم و در صورت بروز عطش میل می کنیم.

منبع: کتاب حفظ سلامتی از دیدگاه طب سنتی ایران دکتر محسن ناصری

ماهنامه الکترونیکی سیب/ تیر 1400
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 43688
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید