• 1398/09/21
  • - تعداد بازدید: 94
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست مدیران و کارشناسان تغذیه بیمارستان های حافظ، حضرت زینب و بیمارستان مادر و کودک شوشتری در راستای کاهش هزینه

نشست مدیران و کارشناسان تغذیه بیمارستان های حافظ، حضرت زینب و بیمارستان مادر و کودک شوشتری در راستای کاهش هزینه

در بیمارستانها، هزینه های تهیه، طبخ و توزیع غذا، سهم قابل توجهی از هزینه ها را به خود اختصاص داده است. در راستای کاهش هزینه های خدمات پرهزینه در کنار بهبود کیفیت این نشست به میزبانی بیمارستان مادر و کودک شوشتری برگزار گردید.

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مادر و کودک شوشتری، مدیر بیمارستان با اعلام این خبر گفت: با توجه به خدمات مشترکی که به مادر و نوزاد در سه بیمارستان «مادر و کودک شوشتری،حافظ و حضرت زینب(س)» ارائه می گردد، مدیران این سه بیماران در نشستی با حضور کارشناسان تغذیه این مراکز، در راستای کاهش هزینه های غذایی بیماران و کارکنان بحث و گفتگو کردند.

«طاهره گشتاسبی»، با اشاره به اینکه هزینه های تهیه، طبخ و توزیع غذا، سهم قابل توجهی از هزینه های خدمات پشتیبانی را به خود اختصاص داده است گفت: در راستای کاهش هزینه ها در این نشست منوی غذایی کنونی بیماران و کارکنان و همچنین قیمت تمام شده هر وعده غذایی بررسی گردید و در پایان منوی غذایی ماهانه مشترک بین سه بیمارستان مصوب گردید.

وی با اشاره به اهداف این نشست گفت: در راستای ارتقاء کیفیت غذا در بیمارستان و پیگیری برنامه های غذایی بیماران در راستای بهبود وضعیت تغذیه، کاهش دور ریز غذا و صرفه جویی در هزینه ها و منطقی کردن هر پرس غذا طبق نظر مدیران و کارشناسان تغذیه، راهکارهایی توسط حاضران ارائه گردید که در امر اجرا، قابل ملاحظه بود.

مشکلات کار با اتوماسیون تغذیه، معایب و محاسن کار با نرم افزار تغذیه و پیگیری رفع مشکلات موجود در استفاده از این نرم افزار، در اولویت کار این نشست بود.

حاضران در این نشست، مهندس «مهران حق شناس» مدیر و «الهام رزاق زاده» مسئول تغذیه بیمارستان حافظ، «اندیشه جورکش» مدیر و «مینو خاوران» مسئول تغذیه بیمارستان حضرت زینب(س) و «سارا دستگیر» مسئول تغذیه بیمارستان مادر و کودک شوشتری بودند.

 

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 15257
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید